top of page

Këshilltari tatimor i sotëm

KOMPETENCË
EFIKAS
DIGITAL

rreth nesh

SCC Treuhand nga Winterthur ofron shërbime për individë dhe kompani private.

Ne ofrojmë shërbime të regjistrimit të taksave për individë privatë

Këshilla tatimore, këshilla ligjore, këshilla mbi pasuritë dhe trajnime.

Gama jonë e gjerë e kontabilitetit, menaxhimit të pasurisë, këshillimit të personelit, këshillimit të menaxhimit, trajnimit dhe ngjarjeve të seminarit u drejtohet kompanive .

Na kontaktoni për një ofertë jo-detyruese.

 

scc
Über mich
Anker 1

tonë

Sherbime

 • Steuererklärung termingerecht und korrekt durch uns ausfüllen lassen


  1 hr

 • Wir führen Ihre Buchhaltung digital und effizient mit passender App


  1 hr

 • Gemeinsam gründen wir ein neues Unternehmen.


  2 hr

 • Zusammen bringen wir Ihr Unternehmen wieder auf Kurs


  1 hr

 • Wir bewirtschaften Ihre Immobilien


  1 hr

Kontakt
bottom of page